Vi har tilpasset oss tiden, og vil stolt presentere vårt nye lunsjkonsept med firmalunsj for bedrifter i Oslo!
Store porsjoner
Store porsjoner

Vi har store og gode porsjoner, opptil 30% større enn konkurrentenes. Alt til en meget god pris. Fra kr 59,- pr porsjon..

Bli kunde
Sunt OG godt
Sunt OG godt

Lunsjrettene våre er fylt med friske ingredienser og smakfulle råvarer som vil få smaksløkene dine til å danse av glede – og gi energi som holder resten av dagen..

Bli kunde
Variert lunsj
Variert lunsj

5 forskjellige nye retter hver eneste dag. Vi har over 200 forskjellige retter som rullerer på menyen, og vi utvider og utvikler menyene og rettene hele tiden..

Bli kunde
Slutt på matsvinn
Slutt på matsvinn

Mindre matsvinn med porsjonspakker. Borte fra kontoret en dag? Null problem! Dere velger selv dagene dere ønsker levering. Da slipper dere at mat liggende for lenge i kjøleskapet, for så å gå rett i søpla..

Bli kunde
Allergenvennlig
Allergenvennlig

Fyll inn dine allergener i profilen din, så vil automatisk alle retter i menyen fremheve dine allergener. Trygt og enkelt..

Bli kunde
Enkelt bestillingssystem
Enkelt bestillingssystem

Hos oss er det enkelt å bestille. Enten kan firmaadministrator bestille for alle, eller så kan alle bestille for seg selv. De ansatte kan om ønskelig bli trukket direkte for råvarekosten, hele beløpet, eller en egenandel. Vårt bestillingssystem er selvfølgelig gratis å bruke!.

Bli kunde
Nylaget lunsj
Nylaget lunsj

Fersk og deilig lunsj. Lunsjrettene våre lages samme dag som de leveres, så slipper dere slapp salat og harde baguetter..

Bli kunde
Porsjonspakket firmalunsj
Porsjonspakket firmalunsj

Vi leverer lunsj porsjonspakket, merket med navn, firma, dato, innhold og allergener. Så blir det lett å se hvilken lunsj som er din..

Bli kunde

Firmalunsj:

Vårt store utvalg av firmalunsj gjør at det alltid er noe for enhver smak.

Firmalunsj Oslo:

Vi leverer lunsjen med elbil.

Firma lunsj:

Ønsker ditt firma lunsj fra oss? Ta kontakt så starter vi leveringen i morgen.

Lunsj til bedrifter:

Vi lager lunsj til bedrifter, både store og små.

Lunsj bedrift, bedriftslunsj og bedriftslunsj Oslo:

Vi leverer fresh og nylaget bedriftslunsj i Oslo og omegn. Alltid god lunsj til din bedrift!

Lunsj levert på jobben – raskt, enkelt og godt!

Lunsjpausen er dagens kanskje viktigste pause, og bør kunne nytes med senkede skuldre. Ja, og selvfølgelig – velsmakende, delikat mat! Lunsjglede lager og leverer lunsj direkte til arbeidsplassen, og byr på noe for enhver smak.

Vi leverer til både små og store firmaer i Oslo og omegn.

Mer enn 200 smakfulle og spennende lunsjretter

Er du lei av tørre og uinspirerte brødskiver til lunsj? Vi har et stort utvalg spennende og smaksrike lunsjretter som vil falle i smak. Hos oss kan du bestille alt fra lunsjklassikere som sandwicher og salater, til eksotiske varmretter.

Her er noen populære alternativer:

  • Club sandwich
  • Mangosalat med reker
  • Cæsarsalat med kylling
  • General Tso’s kyllingsandwich
  • Biff Stroganoff
  • Lasagne

Nye fristelser hver eneste dag

Vi tror på at en variert og spennende meny vil bidra til at lunsjpausen på jobb blir noe man ser frem til. Derfor har vi noe nytt og smakfullt på menyen hver dag, slik at det blir enkelt for deg å variere.

De dyktige kokkene våre tilbereder dagens varmrett og andre retter basert på sesong, råvarer og inspirasjon. Vi tilbyr også dagens påsmurt og salat, som begge fås med eller uten kjøtt.

Den varierte lunsjmenyen vår byr på noe for enhver smak, enten du ønsker vegetarianske eller kjøttbaserte alternativer!

Hvorfor få lunsj levert til kontoret?

Det finnes mange gode grunner til å få lunsj servert på jobben. Her er noen av dem …

1. Tidsbesparende og enkelt

I lunsjpausen bruker mange tid på å dra til butikken eller nærmeste kafé for å kjøpe seg lunsj. Dette kan gjøre pauseminuttene hektiske og alt annet enn avslappende.

Tiden man bruker på å stå i kø eller å komme seg til og fra arbeidsplassen bør heller brukes til avkobling og hygge! Lunsjen skal tross alt gi de ansatte et velfortjent pust i arbeidshverdagen. Ved å få lunsjen servert dit man er, kan man spare seg for både tid og arbeid.

2. Mindre matsvinn

En annen god grunn til å få lunsj levert på jobben, er at man kan redusere matsvinnet betydelig. Vi er opptatt av å lage store og gode porsjoner, men samtidig ikke mer enn at man klarer å spise opp alt.

Når du bestiller lunsj gjennom Lunsjglede.no trenger dere dessuten bare å betale for det dere trenger. Ved å kaste mindre mat kan arbeidsplassen bidra til å gjøre noe positivt for miljøet!

3. Fornøyde og produktive ansatte

Mange opplever at humøret og energinivået synker i takt med blodsukkeret. Med en smakfull, næringsrik og god jobblunsj blir det enklere å holde humøret på topp gjennom hele arbeidsdagen, og man orker mer.

Når lunsjen kan brukes på gode samtaler rundt lunsjbordet (fremfor å haste til butikken), vil man også kunne styrke samholdet internt på arbeidsplassen. En god lunsjpause er kort og godt veien til økt trivsel og produktivitet på jobben!

Hvordan bestille firmalunsj?

Bestiller du lunsj gjennom Lunsjglede, kan du lene deg tilbake og vite at vi tar oss av alt det andre. Du bestiller enkelt via appen eller nettsiden vår, og det er enkelt å administrere bestillingen. Og husk – det er ingen bindingstid.

Bestill smakfull jobblunsj på 1, 2, 3!