WE ARE NOT JUST A TEAM, WE ARE FAMILY

Om Lunsjglede: Hvem er vi, lurer du kanskje på? Vi er de som sørger for at magene på kontoret aldri blir gretne! Siden 2016 har Lunsjglede levert skikkelig god lunsj på jobb til bedrifter i Oslo, Asker, Bærum og Drammen.

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image

Med oss på laget kan dere glede dere til å spise lunsj på jobben, uten å måtte bekymre dere for å velge mellom de samme gamle alternativene hver dag. Spar penger, tid og frustrasjon Ikke bare vil bedriften spare penger ved å betale kun for det som blir levert, men dere vil også unngå stresset som følger med å drive en egen kantine.

Vi tar oss av alt, fra menyplanlegging til innkjøp og tilberedning av deilige retter – som gir glade og fornøyde ansatte. Lunsjordningen vår er så fleksibel at dere kan endre bestillingen helt frem til klokka 12 dagen før levering. Og skulle det skje noe uforutsett, kan dere alltids ringe inn bestillingen tidlig samme dag – også hvis dere trenger møtelunsj.

Vi er opptatt av å gjøre bestillingen så enkel som mulig, så vi har laget en app som er intuitiv og brukervennlig for både bedriften og de ansatte. Vi har også et stort utvalg retter, så de aller fleste skal finne noe de kan spise – og som frister. Og du? Vi garanterer at lunsjen alltid vil være nylaget samme morgen. Så la oss ta vare på lunsjen, så dere kan nyte fersk og deilig mat hver dag. Lyst på deilig lunsj? Hvis svaret er JA, kan du enkelt bestille det via vårt kontaktskjema, og få første lunsjlevering allerede i morgen.

Vi samarbeider fra nå av med de flinke folka i Oslolunsj.no

Ta også en titt på vårt store utvalg av møtemat og catering.
I tillegg til jobblunsj/lunsj jobb/lunsj til jobb.

Å spise lunsj på jobb har flere fordeler som kan bidra til å forbedre arbeidsmiljøet og øke produktiviteten blant ansatte.

  1. Tidsbesparelse: Å spise lunsj på jobb sparer tid ved at man ikke trenger å reise til et annet sted for å spise. Dette gir ansatte mer tid til å slappe av eller få gjort andre oppgaver i løpet av pausen.
  2. Bedre ernæring: Når man spiser lunsj på jobb, har man mer kontroll over hva man spiser. Dette kan oppmuntre til sunnere valg og bidra til en bedre ernæring blant de ansatte. Sunn mat kan gi mer energi og bedre konsentrasjon gjennom resten av arbeidsdagen.
  3. Sosialt samvær: Lunsjpauser på jobb gir ansatte muligheten til å sosialisere og bygge relasjoner med kollegaer. Dette kan skape et positivt arbeidsmiljø og øke trivselen blant de ansatte.
  4. Økt produktivitet: Ved å spise lunsj på jobb opprettholder man kontinuiteten i arbeidsflyten. Det kan være lettere å komme tilbake i arbeidsmodus etter en kort pause, og dette kan bidra til økt produktivitet gjennom resten av dagen.
  5. Mindre stress: Å ha muligheten til å spise lunsj på jobb kan redusere stresset blant ansatte. De slipper å bekymre seg for å finne et sted å spise, og de kan bruke lunsjpausen til å slappe av og lade opp før de fortsetter arbeidet.
  6. Økonomisk besparelse: Å spise lunsj på jobb kan være økonomisk gunstig for ansatte. Det kan være billigere å lage mat hjemmefra eller spise i bedriftens kantine enn å spise ute på restauranter hver dag.
  7. Bedre tidsstyring: Ved å spise lunsj på jobb kan man bedre styre tiden sin. Man kan bruke lunsjpausen til å ta viktige telefoner eller svare på e-poster, slik at man kan frigjøre tid senere på dagen.

I sum kan det å spise lunsj på jobb bidra til en mer effektiv og trivelig arbeidsdag, med bedre ernæring, økt produktivitet, og et styrket sosialt samvær mellom kollegaer.

BTW, får du i deg nok Jod? Ta testen her: Melk.no